Yleistä koulutuksestamme | Method Putkisto Instituutti
Method PutkistoAmmattikoulutusFinnmotion

Yleistä koulutuksestamme

Koulutuksemme tarjoaa perustan laadukkaalle ja tulokselliselle ohjaukselle. 

Kaikkien lajien tavoitteena on liikumisen vapaus. Kukin niistä painottaa erilaisia kehollisia haasteita. Ohjaustaito on meillä teknistä osaamista, tarkkuutta, progressiivisuutta ja pedagogiikan mahdollistamaa empaattisuutta.

Koulutus on suunnattu - sinulle, joka haet uutta ammattia, uraa tai toista tulonlähdettä. Koet, että on aika lisäkoulutukseen, olet kiinnostunut hyvinvoinista tai etsit innovatiivista yrittäjätoimintaa. 

Koulutus perustana - on tietotaito, jossa tiede siirtyy käytäntöön luovalla ja innostavalla tavalla. Anatomia, biomekaniikka ja fysiologia ovat työvälineitä ja Method Putkisto -opetusmenetelmä sytyttää ohjaamisen elämyksen. Oivallus luo laadun, josta syntyy ammatillinen motiivi ja ilo.

Koulumme nostaa esiin opiskelijoiden luovuuden ja tarjoaa avaimet itsenäiseen ajatteluun. Opiskelijan peroonallisuus luo ohjaamiseen vahvuutta ja tuemme yhdessä ohjaajaidentiteetin rakentumista.

Koulutus kestää - perusohjaajaksi noin 12 kk / 12 opintoviikkoa, kaksoispätevyyden suorittaville 20 opintoviikkoa, 1-3 lähiopetuspäivää kuukaudessa.

Koulutusten vakio-osuudet - jokainen koulutus alkaa orientaatio-osuudella, siihen kuuluu henkilökohtainen opintoneuvonta (HOPS). Koulutukseen kuuluu henkilökohtaista tuutorointia ja tarvittaessa saat sitä myös oman henkilökohtaisen yritystoiminnasi rakentamiseen.

Method Putkisto –koulutus - on tie kokonaisvaltaisen tasapainon progressiiviseen ohjaukseen ja oman kehon tuntemuksen syventymisen. 

Ohjaajamme saavat kiitosta asiakkailtamme menetelmän toimivuudesta ja tuloksista.

Koulutus on käytännönläheistä. Harjoitemateriaali opitaan teoriassa, sitä harjoitellaan yhdessä ja se sisäistyy oman kehon muutoksen kautta.
Opimme arvioimaan ohjaustamme asiakkaan tarpeiden pohjalta ja määrittelemään miten saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset. Nautin ohjauksen observoinnista Method Putkisto Studioilla.

Kaksoispätevyys

Valitsemalla suositun yhdistelmäkoulutuksen saat yhdellä koulutuksella kaksi ohjaajapätevyyttä.

Miksi?

Method Putkisto -lajit tukevat toisiaan ja etenevät loogisesti kohti hyvinvoinnin ja kehonhallinnan taidon jatkuvaa kehittymistä. Tulokset paranevat, tämä lisää innostusta ja sitoutumisen astetta.

Usein asiakkaat kirjoittautuvat mielellään useammalle viikkotunnille – yhden sijasta.

Ohjaajan jaksaminen paranee; vuoroittaisen MP:n & MPP:n käytön on todettu lisäävän voimia ja jaksamista.

Kaksoispätevyys avaa ovet suuremmalle asiakasvirralle, kun tiedusteluja tulee kummankin menetelmän kautta.

Tarjoamme seuraavia yhdistelmäkoulutuksia:

  1. Method Putkisto & MP Pilates -ohjaaja
  2. Method Putkisto & MP Kevytohjelma –ohjaaja
  3. Method Putkisto & MP 3D Kasvoklinikka -ohjaaja