Yritys | Finnmotion
Method PutkistoAmmattikoulutusFinnmotion

Yritys

Finnmotion / Method Putkisto Finland Oy
Marja Putkisto

Merimiehenkatu 22 A 12, 00150 Helsinki
puh. 050 318 8338 
marja.putkisto@methodputkisto.com

Yrityksemme Method Putkisto Finland Oy

Ydintoimintaamme on hyvinvointipalvelujen kehitys, koulutus ja valmennus. Uusinta on avauksemme B2B-myyntiin: yrityspalvelumme.

Historia

Toimintamme rakentuu tosielämän "vaikeuksista voittoon" -tarinoista ja intohimosta tarjota jokaiselle ihmiselle tunne vapaudesta.

Finnmotion on jatkoa Method Putkiston perustalle, joka opettaa kykyä arvioida, tuntea ja tunnistaa, uskallusta ponnistaa ja rohkeutta lentää uutta kohden.

Olemme loogisuudella rajoja rikkova uudelleen rakentaja. Uskomme vuorovaikutukseen uudistumisen voimana; niin suhteessa omaan itseen, toisiimme kuin myös jokaisen mahdollisuuteen vaikuttaa yhteiseen maailmaamme positiivisesti.

Visio

Yrityksemme perusti Marja Putkisto vuonna 1993 Helsingissä. Toimintamme ytimessä on Marja Putkiston loputon luovuus ja inspiraatio ihmisen kykyyn uusiutua. Ydintoimintaamme on uusien hyvinvointipalveluiden ja ohjelmien jatkuva kehittäminen. Näissä Marja sitoo tieteen ja tekniikan häikäisevän toimivalla tavalla ja itsevarmuudella käytännöllisen muotoon. Sillä mitä vain vuosikymmenien kokemus ja sisäsyntyinen intuitio - joka toimii kuin absoluuttinen nuottikorva - voi tarjota.

Vuonna 2017 Marja Putkisto siirtyi kehittämään hyvinvointipalvelua yritysten käyttöön ja integroi kehollisuuden yrityksen tuottavuuden malliin, jolloin myös Suomen ensimmäiset Finnmotion-valmentajat valmistuivat.

Ensimmäinen Finnmotion-artikkeli julkaistiin vuonna 2017 (linkitetään artikkelit?). Vuonna 2018 aiheesta kirjoittivat Business Finland, Sosiaali- ja Terveysala Tänään ja Tiedon Silta -verkkolehti ja tammikuussa 2019 Talouselämä-lehti.

Arvot ja tavoitteet

Olemme valinneet arvot, joilla työskentelemme kohti päämääräämme. Konseptin keskiössä hyvinvointi löytää uusia näkökulmia ja Marja henkilökohtaisesti haastaa terveyden määritteleviä kriteereitä positiivisesti uutta kohden. Tästä on avautunut uusia mahdollisuuksia, joita kohden etenemme yhdessä asiakkaidemme kera.

Tarjoamme mahdollisuuksien konseptia, missä ihminen, kehollisuus ja yritys toimivat harmoniassa luonnon, ajan trendien ja oman ihmisyyden kanssa.

Palvelumme on ajan hermolla tämän hetken tietoon, käsitteistöön, arvoihin ja ilmiöihin. Suomalaisuus on noussut konseptin ytimeksi ja perustaksi. Voima, herkkyys, luonto ja luottamus perusasioiden voimaan näkyvät kaikessa.

Olemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa yritysvalmentajiin, muutosjohtajiin, tieteilijöihin ja maailmalla toimiviin ajan edelläkävijöihin. Arvioimme kaikkea tätä suhteessa asiakasyritystemme tarpeisiin ja aktiiviseen palautteeseen. Tärkeänä moottorina on Marjan toiminta alan pioneerina ja tositarina Method Putkisto -brändin luomisesta. Lisäksi hänellä kyky työstää tietoa oman kehon kautta ja eläytyä käytäntöön. Tästä kehittyvät uudet ohjelmat. Ensimmäinen Marjan laji, Method Putkisto Original on kehittynyt kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti tasapainottavaksi ja kehittäväksi konseptiksi.

Paras elämä - liikkumisen vapaus!

Tavoitteemme ydin on ja pysyy aina samana: liikkumisen vapaus läpi elämän. Vilpitön halumme on voimaannuttaa työllämme ihmisiä saavuttamaan oman kehonsa potentiaali, joka istuu harmoniassa kunkin omaan persoonallisuuteen ja vapauttaa elämään rikasta elämää.

Arvomme ”merkityksellisyys, tuloksellisuus, yhteisöllisyys, ilo ja optimismi” ovat toimintamme sydän.

Merkityksellisyyden työllemme antaa metodin tarjoamat työkalut, jotka vapauttavat resursseja ja suuntaavat energiaa.

Uskomme, että humaaneilla arvoilla voidaan menestyä. Meille rajat eivät ole rajoitteita vaan toiminnan selkeyttäjiä ja reittien mahdollistajia. Suunnitelmat usein muuttuvat todellisuudeksi ja tästä syntyy innostuneisuutemme.

"Marja on kiistatta aikamme innovatiivisin kehohallinnan kehittäjä Suomessa. Hän on nerokas vaikutusten tuntija ja luo ytimeen osuvia kokonaisuuksia. Marjan visio on muotoillut kehohallinnan ajattelua yli kolme vuosikymmentä.”