Mediassa | Finnmotion
Method PutkistoAmmattikoulutusFinnmotion

Media

Sosiaali- ja terveysala Tänään 4-2019
Muutosjohtaja Marja Putkisto kannustaa ihmisiä ottamaan hyvinvoinnin omiin käsiinsä

Linkki artikkeliin.

Työsuojelurahaston paneelikeskustelu - Tutkimus tutuksi: Kehon hallintaa työpaikalla

”Suosittelen, ettet ulkoista omaa hyvinvointiasi.” Marja Putkisto kertoi Finnmotionista Työsuojelurahaston paneelissa ”Kehon hallintaa työpaikalla”. Katso video

Talouselämä 20.1.2019
Väsyttääkö? Syy saattaa olla ryhtieroosiossa: "Näen työpaikoilla huomaamattaan kasaan menevät ihmiset 

"Digiajassa luonnolliset liikeradat rappeutuvat ja liikeketjut häiriintyvät. Niitä ei palauta työtuoli tai jokunen tunti liikuntaa viikossa, eikä se riitä ylläpitämään kehonhallinnallista hienosäätöä. Siksi menen työpaikoille ryhtienkeleitteni kanssa. Finnmotion opettaa ihmisiä itse korjaamaan ryhtiään ja tapaansa olla normaaliarjessaan", Marja Putkisto sanoo.

Liikenneviraston (entinen Trafi) kokemuksia uudesta suomalaisesta innovaatiosta Finnmotionista, joka tähtää parempaan työhyvinvointiin Talouselämässä. 

Linkki artikkeliin: Väsyttääkö? Syy saattaa olla ryhtieroosiossa

Tiedon silta 19.11.2018
Marja Putkiston Finnmotion nostaa työelämän ryhtiin

Työelämän ryhtikoulu lupaa pysäyttää psykofyysisen ryhtieroosion sekä kohentaa hyvinvointia ja toimintakykyä. Ohjelma kehollistaa johdon strategiaa, mistä on erityisesti hyötyä muutosprosesseissa.

Finnmotion – mind, body, sisu. Marja Putkiston työelämän ryhtikoulun logo kiteyttää mielen ja kehon ykseyden – ja terästää sitä suomalaisella sisulla, modernisti ja tasapainoisesti tulkittuna.

Putkisto on kehonhallinnan uranuurtaja ja kansainvälisesti tunnustetun kehonhallintamenetelmän kehittäjä. Method Putkisto on tapa ajatella kehonhuoltoa ja -hallintaa koko elämän perustana. Nyt Putkistolla on uutena missionaan innovatiivinen työhyvinvoinnin palvelukokonaisuus Finnmotion, joka perustuu erityisesti ryhtiä ja liikkumisen vapautta kehittävään Method Putkisto Body up -menetelmään.

" Haluan haastaa Suomen yritykset ja organisaatiot nostamaan itsensä ja ryhdistäytymään. Finnmotion on kokonaisvaltainen ratkaisumalli hyvinvointiin ja vireyteen, tuottavuuteen sekä kilpailu- ja muutoskykyyn", Marja Putkisto sanoo.

Linkki artikkeliin: Marja Putkiston Finnmotion nostaa työelämän ryhtiin

Business Finland 19.9.2018
Marja Putkiston Finnmotion parantaa tuottavuutta ja lisää työhyvinvointia

Työhyvinvointipalveluiden kilpailutilanne on tiukka. Tarjontaa on pilvin pimein sekä mielelle että keholle. Method Putkistoon pohjaava Finnmotion erottuu muista muun muassa jatkuvalla prosessilla ja mitattavuudella. Business Finland rahoittaa palvelun tuotteistamista ja kansainvälistymistä.

Finnmotion on Method Putkistosta kehitetty työhyvinvointipalvelu, jossa fyysinen ja psyykkinen ergonomia yhdistyvät yrityksen johdon strategiaan. Se toimii työhyvinvointia parantavana ohjelmana, mutta lisäksi se avaa uuden näkökulman yrityksen tuottavuuden parantamiseen. Palvelu vastaa myös digiajan mukana tulleiden huonojen työasentojen haasteisiin. Tulokset ovat mitattavissa esimerkiksi selkäkipujen vähentymisenä tai poissaolojen määrän pienenemisenä. 

Linkki artikkeliin : Marja Putkiston Finnmotion parantaa tuottavuutta ja lisää työhyvinvointia

Sosiaali- ja terveysala Tänään 8-2018
Marja Putkisto uusi Finnmotion-palvelu mullistaa digiajan työterveysajattelun.

Linkki artikkeliin.

Ilmarisen blogi - vieraskynä 14.02.2017
Suomi ryhdikkääksi - ryhtieroosiota vastaan modernin tukkijätkän liikkeellä.

Linkki kirjoitukseen.

Marjan blogi

Finnmotion: Mind, Body & Sisu - mind the gap!

Mitä yhteistä on lontoon ikivanhalla maanalaisella ja yristyskulttuurin muutosvirroilla? Lue tästä.