Miksi ja kenelle | Finnmotion
Method PutkistoAmmattikoulutusFinnmotion

Miksi Finnmotion?

FINNMOTION on jatkuvan uusiutumisen konsepti, joka sopii kaikille yrityksille.

TYÖTERVEYS – työntekijöihin kannattaa panostaa.

Finnmotion on jatkuvan palautumisen ohjelma, mullistaa työterveysajattelun. Se pysäyttää psykofyysisen ryhtieroosion, ja tuo työarkeen  mitattavia ja pysyviä muutoksia, jotka näkyvät työtyytyväisyydestä. Ohjelma rakentaa kulttuuria, joka ennaltaehkäisee tuki- ja liikuntaelinsairauksia.

YRITYSJOHTO – ”on hyvä johtaa strategiaa, jota yrityksen sisäinen kulttuuri suojaa.”

Finnmotion avaa johdolle mahdollisuuden havainnoida työkulttuuria ja oivaltaa työyhteisön toimintamalleja. Prosessi valmistaa maaperää, jota johto voi hyödyntää strategian ja arvojen jalkautukseen.

Oman vireystilan ja palautumiskyvyn optimointi vahvistavat myös johdon keskittymistä ja läsnäoloa sekä helpottavat vuorovaikutusta.

YHTEISKUNNALLINEN VASTUU – työstä inspiraatio ja osa elämää.

Hyvinvoiva organisaatio on houkutteleva sekä työnantajana että yhteistyökumppanina ja toimii innostavana esimerkkinä maailmalle.

Lähtökohtana yritys ja ryhti

Finnmotion on yrityksen arvoihin, strategiaan ja tavoitteisiin ankkuroitu ja räätälöity valmennuskokonaisuus.

Finnmotion pysäyttää psykofyysisen ryhtieroosion. 

Finnmotionissa - Ryhti kuvaa fyysistä ja emotionaalista asentoa ja asennetta. Ryhti kannattaa ja sen uusiminen kanavoi sisäsyntyistä potentiaalista energiaa yksilön ja koko organisaation hyödyksi.

Finnmotion - on yksinkertainen palvelukokonaisuus, joka tarjoaa toimivia ratkaisuja arkeen. Se rakentuu perusasioista, joita kaikki ymmärtävät. 

Finnmotion - ohjelman voi suorittaa työaikana. Prosessiin liittyvää käsitteistöä voidaan hyödyntää symbolisesti yrityksen sisäisessä kommunikoinnissa.

Finnmotion tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen konseptin, joka on enemmän kuin perinteinen työhyvinvointi. 

VAIN ME – tarjoamme hyvinvointipalvelun, jota työntekijät ylläpitävät omalla luovuudellaan ja kyvykkyydellään.

VAIN ME – osoitamme, että työaikana ryhti voi parantua.

VAIN ME – teetämme äärimmäisen yksinkertaisia asioita, jotka loogisuudellaan muuttavat työkulttuuria ja kanavoituvat yrityksen menestyksen tueksi.

VAIN ME – tarjoamme uuden hyvinvointia mittaavan käsitteistön, joiden kehittymistä voidaan mitata. 

Yksi – kaksi – kolme: aloitetaan!

Finnmotion- ohjelma etenee loogisesti ja progressiivisesti.

Starttiohjelmasta ohjelmat etenevät loogisesti valitulla sykkeellä, joista kukin luo valmiustilan seuraavalle. Yrityksessä voi olla ryhmiä tai yksilöitä, jotka aloittavat ohjelman eri vaiheissa. Starttipaketin aikana rakennamme kustomoidun työympäristöönne sopivan muodon.

• Ohjelmapaketti : 2 x 6 viikkoa - 3-6 min/päivä per ohjelma

• Lyhyt ohjelma TYKY-päivään: 3 - 7 tuntia

Kokemuksia Finnmotionista

Finnmotion on vaikutuksiltaan testattu palvelupaketti. Palvelun on toteuttanut Trafi. Suosittelijat: Jussi Lehtonen (Tikkurila Oy), Mari Keränen (Varma) ja Suomen Lontoon suurlähetystö.