Uutta työhyvinvointiajattelua | Finnmotion
Method PutkistoAmmattikoulutusFinnmotion

Marja Putkisto – Kehonhallinnan kouluttaja

Marja on innovatiivisen ja kansainvälisesti tunnetun hyvinvointikonseptin - Method Putkiston kehittäjä ja luoja. Menetelmää käyttävät kaikenikäiset ihmiset, ja sillä on todistettu olevan positiivisia vaikutuksia sekä fyysisen, että henkisen hyvinvoinnin parantamiseen. 30 vuotta opettajana, johtajana ja mentorina, Marja on kirjoittanut 13 kirjaa metodistaan ja julkaissut artikkeleita sen vaikutuksista. Vuonna 2011 ja 2012 Marja nimettiin Britannian viiden parhaan kehonhallinnan asiantuntijan joukkoon (H&B). Marja toimii Method Putkisto Finland Oy:n ja MP Instituutin johtajana sekä Suomessa että Iso-Britanniassa.

Kahden viime vuoden aikana Marja on keskittynyt tuottamaan menetelmäänsä yritysmaailmaan. Tätä varten hän on mukauttanut ja kehittänyt tekniikkaa suurten ja pienten organisaatioiden työntekijöiden tarpeisiin. Tavoitteena on vähentää työpaikkojen sairauspoissaoloja ja lisätä työntekijöiden hyvinvointia sekä emotionaalisesti, että sosiaalisesti. Hän on nimennyt menetelmän Finnmotioniksi viittaamalla Suomen maineeseen maailman onnellisimpana maana.

Testit ovat osoittaneet, että yritysjohtajat tervehtivät myönteisesti Finnmotionin panosta työpaikan tuottavuuteen ja työntekijöiden motivaation kasvattamiseen. Marja pyrkii nyt markkinoimaan Finnmotionia kansainvälisesti, ja osana tätä työtä hän etsii parhaillaan pilottiyrityksiä UK:n Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Marja on visionääri ja ongelmanratkaisija, joka etsii tuoreita, mutta yksinkertaisia ratkaisuja nykyaikaisessa elämässä kehittyviin ongelmiin. Tällä hetkellä hän on erityisen huolissaan digitalisoinnin epätoivotuista henkisistä ja fyysisistä vaikutuksista yksilöihin. Loppujen lopuksi nämä näkyvät kulttuurivaihteluissa, jotka sekä poliittisten että liike-elämän johtajien tulisi huomata ja niiden johdosta toimia.

Marja Putkiston hanketta on tukenut 2017 Työsuojeurahasto ja 2018 Business Finland.

Marja Putkisto 
puh. 050 318 8338 
marja.putkisto@methodputkisto.com